به گزارش روابط عمومی, مرکز جامع سلول ­های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان، دیروز در تاریخ ۱۹ تیر ماه ساعت ۸:۳۰ دومین رویداد استارتاپ سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تهران (Stemup II) در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شروع شده و تا ۲۱ تیرماه ادامه خواهد داشت. این مراسم با حضور بیش از ۹۵ شرکت کننده از شهرهای مختلف کشور، دکتر امیر علی حمیدیه رییس رویداد و دکتر پیمان کیهان ور دبیر کل آن ( قائم مقام و معاون ترجمان دانش، فناوری و تجاری سازی مرکزجامع سلول­ های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان) آغاز به کار کرد.

در مراسم افتتاحیه دکتر حمیدیه افزود: توانمندی‌های ما در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی قابل قبول است، اما باید در این عرصه به جوانان بها دهیم تا این علم را به عمل تبدیل کنند. همچنین ایشان خاطر نشان کردند که مقاله نویسی به تنهایی درآمدزا نیست. علمی ارزشمند محسوب می‌شود که از آن ثروت به دست بیاید. پس باید جوانان در تمامی عرصه‌های علم ورود پیدا کرده و در راه تبدیل علم به ثروت به خصوص در حوزه سلول‌های بنیادی تلاش بیشتری به خرج دهند. «کارآغاز سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی» قدمی در راه بها دادن به جوانان است، گفت: این رویداد تلاش دارد به جوان‌ها اهمیت داده و آن‌ها را در این مسیر تربیت کند. اگر از جمع امروز ۸ تا ۱۰ نفر نیز در این عرصه فعال شوند دستاورد قابل توجهی خواهد بود.
وی ضرورت برگزاری رویداد کارآفرینی در عرصه سلول‌های بنیادی را نوظهور بودن این علم عنوان کرد و گفت زمانی ژاپن و کره به صنایع الکترونیک وارد شدند و در این عرصه نیز سرآمد هستند، اما علت این موفق این است که صنایع الکترونیک در آن زمان نوظهور بود. پس بهتر است در دنیای امروز به علومی چون سلول بنیادی که روز به روز در حال پیشرفت است ورود پیدا کنیم. اهمیت کارآفرینی در فعالیت های علمی بر همگام واضح بوده و امروزه دانشگاه هاو فناوران ما باید حواسشان باشد تا مسیر علمی را به طرف کارآفرینی سوق دهند و در این میان اهمیت رشته هایی که مزیت رقابتی آن با  سایر جهانیان وجود دارد بیش از سایر علوم است مثلا ما در مورد صنایع هواپیما سازی حتی اگر بتوانیم مواردی شبیه بوئینگ را تولید کنیم از نظر برندینگ ضعف خواهیم داشت ولی خوشبختانه در حیطه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی این برندینگ برای کشو ما ایجاد شده است و دانشمندان ما می توانند با رساندن این فرآیندها به کارآفرینی و تجاری سازی نقش مهمی را در بازار جهانی آینده داشته باشند. یکی از رویدادهای مهم در این عرصه رویدادهای مربوط به استارتاپ می باشد که دکتر کیهان ور مشاور بنده برای اولین بار این فرایند را پیشنهاد دادند که در حال حاضر پس از برگزاری اولین رویداد در شهر تبریز، شاهد دومین رویداد استارتاپ در تهران هستیم. از دکتر کیهان ور که لفظ مرد اولین ها برای ایشان شایسته است و برای اولین بار المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و نیز برای اولین بار و همزمان رویداد استارتاپ سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی را راه اندازی کردند خواهشمندم تا با توسعه این رویدادها در سایر شهرها و با هر چه بهتر برگزار کردن این رویدادها، فرایند رسیدن به محصول و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم را در این عرصه برای تک تک علاقه مندان، ایده پردازان، خلاقان و دانشمندان را گسترش دهند.

دکتر کیهان ور در ادامه افزود: استم اپ ۲ ویژگی های خاصی نسبت به استم اپ تبریز داراست. در این رویداد که منتورهای متعددی از شهر های مختلفی از جمله تبریز و تهران حضور دارند. برای اولین بار در سطح کشور ۴۰ درصد شرکت کنندگان رویداد، دانش آموزان به ویژه دانش آموزان المپیادهای سلول ­های بنیادی و پزشکی بازساختی هستند و این اهمیت حرکت استارتاپ ها به سمت نیرو های جوان تر را نشان می دهد که امروزه نقش آفرینی بسیار مهمی را در استارتاپ ها و ایجاد استارتاپ هایی با سن های پایین ایفا کرده اند و امیدواریم خروجی این رویداد یک اتفاق بسیار مهم برای کشورمان باشد.

معرفی ایده ها، رای گیری

پس ار زمان کوتاهی برای استراحت و پذیرایی، در ادامه ارائه ایده ها  در قالب elevator peech در مدت زمان ۲ دقیقه  توسط ایده پردازان انجام گرفت رای گیری توسط تمامی افراد حاضر انجام شد و ۱۰ ایده برتر از مجموع ۳۰ ایده ارائه شده به مرحله تشکیل تیم ها راه یافتند. سپس دبیر کل رویداد سخنرانی خود را درمورد آموزش تیم سازی ایراد نمودند.

در ادامه آقای مهندس قادر صادقی (منتور) در رابطه با شبکه سازی و مطالب مربوط به آن سخنرانی خود را ارائه نمودند. سپس هرکدام از منتورهای رویداد به معرفی خود پرداخته و از سوابق کاری خویش و نیز کاری که منتور در جهت ارتقائ کار ایده پرداز و شرکت کنندگان می تواند انجام دهد توضیحاتی ارائه دادند.

همفکری،تیم سازی و اعلام تیم ها

پس از اعلام ۱۰ ایده برتر از مجموع  ایده های ارائه شده، شرکت کنندگان به همفکری با یکدیگر پرداخته تا در قالب همفکر با افراد حاضر در رویداد بسته به نیازمندی جهت انجام ایده به تشکیل تیم از انواع تخصص ها پرداختند. پس از همفکری تیم های مورد نظر انتخاب و اعلام شدند.

شروع پر هیجان کار تیمی

در آخر روز کار تیمی روی ایده ها آغاز شد و پس از ۲ ساعت کار تیمی، در پایان روز برنامه روز آتی تیم ها ارائه و پس از صرف شام، روز اول رویداد به اتمام رسید.

تاریخ انتشار: ۹۶/۴/۲۰

There are no comments yet.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).