دانشگاه UCLA اخیرا اعلام کرد که محققان این دانشگاه کارآزمایی بالینی با استفاده از سلول  های بنیادی خون مهندسی ژنتیک شده علیه سرطان را آغاز کرده اند. بودجه مرتبط با این پژوهش به مبلغ ۲۰ میلیون دلار تصویب شده است.

مرکز تحقیقات سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه UCLA، فاز یک کارآزمایی بالینی با استفاده از سلول های T و سلول های بنیادی خون برای مقابله با سرطان را آغاز کرده است.

این مطالعه که ماه گذشته توسط سازمان غذا و دارو آمریکا مورد تائید قرار گرفته است برای مقابله با تومور های متاستاز داده ملانوما و سارکوما کاربرد دارد. این تومورها گزینه های درمانی اندکی دارند زیرا به درمان های امروزه از خود مقاومت نشان داده اند.

Antoni Ribas مدیر این کارآزمایی بالینی و استاد دانشکده پزشکی دیوید گفن UCLA و عضو مرکز تحقیقات سلول های بنیادی UCLA می گوید:  این کارآزمایی بالینی به ما این امکان را می دهد که رویکرد جدیدی را امتحان کنیم که در آن سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با تومورهای متاستاز داده مشابه با نحوه مبارزه با میکروب ها و ویروس ها به کار گرفته می شود.

 UCLA از چنین مطالعات علمی بسیار بهره می برد. سال گذشته، ۴۴ درصد از سهم حق امتیاز داروی  Xtandi، یکی از معروفترین داروهای مرتبط با درمان سرطان پروستات که توسط محققان این دانشگاه ساخته شده بود را به شرکت Royal Pharma  با قیمتی در حدود ۵۲۰ میلیون دلار فروخت.

 

Reference: http://labusinessjournal.com/news/2017/sep/11/ucla-launches-first-kind-stem-cell-trial-combat-c

تاریخ انتشار:۹۶/۶/۲۹

There are no comments yet.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).