رییس «نخستین سمپوزیوم یک روزه کاربرد سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت در گوش و گلو و بینی»  بیان کرد: این سمپوزیوم می‌تواند به ترویج کاربرد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در حوزه گوش و گلو و بینی، که فراوانی بسیاری در سطح بین‌المللی دارد کمک کند. سالانه در ایران نزدیک به یک هزار نوزاد ناشنوا به دنیا می‌آیند و تعداد کسانیکه در دوران زندگی شنوایی خود را از دست می دهند به مراتب بیشتر از چنین ارقامی است و سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در آینده می تواند شنوایی  را به این جمعیت ناشنوا که در ایران  بیش از  ۲۳۰ هزار نفر هستند،  بازگرداند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر محمد فرهادی رییس «نخستین سمپوزیوم یک روزه کاربرد سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت در گوش و حلق و بینی»  گفت: امروزه بحث سلول درمانی، مهندسی بافت، پزشکی مولکولی، مهندسی ژنتیک و علوم اعصاب روز به روز جایگاه خود را در تحقیقات و درمان بیماری‌های مختلف بیشتر باز می‌کند، به خصوص سلول درمانی یکی از  موضوعات پرکاربرد است و می‌تواند به درمان بسیاری از بیماری‌ها بپردازد. وی ادامه داد: این سمپوزیوم می‌تواند در جهت ترویج چنین علوم نوینی و تشویق محققان کشور جهت ورود به این علوم و کمک به درمان های ناشنوایی، که هم اکنون فراوانی بسیاری در سطح بین‌المللی دارد کمک کند. سالانه حدود هزار نوزاد ناشنوا به دنیا می‌آیند که سلول بنیادی می‌تواند شنوایی آنها را بازگرداند.

وی حضور علاقه‌مندان، متخصصان مختلف و جراحان در «نخستین سمپوزیوم یک روزه کاربرد سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت درگوش و حلق و بینی» را حاکی از علاقه‌مندی به این حوزه دانست و گفت: این رویداد می‌تواند زمینه‌ای را فراهم کند تا بیش از پیش اقدامات مربوط به این حوزه سرعت گیرد.

رییس «نخستین سمپوزیوم یک روزه کاربرد سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت در گوش و حلق و بینی»  ادامه داد: از جایگزینی لاله گوش و تیغه بینی می‌توان در این حوزه قدم برداشت تا رسیدن دارو به گوش میانی و سلول‌های اطراف بینی که همگی اهمیت فراوانی در درمان دارند. همچنین ترمیم حنجره و اعصاب محیطی، چه از نوع شنوایی و چه از نوع حرکتی صورت، اقداماتی است که در آینده می‌توان بیش از پیش به آن ورود کرد.

این سمپوزیوم با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و توسط مرکز تحقیقات گوش و حلق و بینی و سر و گردن دانشگاه علوم پزشکی ایران  در مرکز بین‌المللی همایش‌های رازی برگزار شد.

 

There are no comments yet.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).