در جلسه مشترک دبیر ستاد سلول های بنیادی با ریاست صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور عنوان شد:
به گزارش روابط عمومی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب اذربایجان از روابط عمومی امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی جلسه ای به منظور تبادل نظر و انتقال تجربیات در خصوص توسعه پژوهش و حمایت از محققان با حضور علی وطنی، معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد، نصرت الله ضرغام رییس صندوق حمایت از پژوهشگران، عارفیان مدیر توسعه آموزش، پژوهش و منابع انسانی ستاد و شیرازی مسئول بخش آموزش و پژوهش صندوق در تاریخ ۲۵ شهریور ماه سال ۱۳۹۶ ، در محل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برگزار گردید.
در ابتدا دبیر ستاد به توضیح پاره ای از دستاوردهای ستاد پرداخت. وی گفت از سال ۹۳ تا ۹۶ تعداد مراکز فعال در حوزه سلول درمانی از چهار مرکز به ۴۴ مرکز و تعداد شرکت های دانش بنیان از یک شرکت به ۵۶ شرکت افزایش یافته است همچنین ۳۰ کارگروه تخصصی ایجاد شده که بیش از هزار عضو هیئت علمی زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آنها عضویت دارند و همچنین ۲۱ شورای استانی توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در ۲۱ استان تشکیل شده است.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر ایران در این حوزه رتبه اول در بین کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده و در سال ۲۰۱۶ در منطقه خاورمیانه از رژیم صهیونیستی نیز پیشی گرفته است که نتایج بخشی از این تلاش ها را در برگزاری اولین و دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در سال ۹۵ و ۹۶ شاهد بودیم.
سپس دکتر ضرغام و شیرازی به بیان پاره ای توضیحات در خصوص حمایت هایی که از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران از محققان و اعضای هیئت علمی در طی سال های فعالیت این صندوق صورت گرفته است پرداختند. دکتر ضرغام از ایده استفاده از تجربیات ستاد در خصوص همکاری با بیش از هزار عضو هیئت علمی و کارگروه های تخصصی ستاد استقبال کرد و خاطر نشان ساخت این صندوق آمادگی دارد تا در زمینه حمایت از فعالیت های پژوهشی حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با ستاد همکاری کند.
تاریخ انتشار:۹۶/۶/۲۶