به گزارش روابط عمومی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان از روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، صد و چهارمین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد در تاریخ ۹ مرداد ۱۳۹۶ در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر حمیدیه، ضمن اشاره به گسترش روزافزون فعالیت های فناورانه در حوزه علوم سلول های بنیادی و افزایش تعداد شرکت ها و محصولات دانش بنیان در این حیطه از دانش، اعلام نمود طبق مکاتبات صورت گرفته با آقای دکتر صاحبکار خراسانی، رئیس امور شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مقرر شده است شرکت های دانش بنیان حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی توسط گروه کارشناسی معرفی شده از سوی ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی ارزیابی و نظارت شود تا از این طریق منافع جامعه و همچنین منافع شرکتها به بهترین نحو رعایت گردد.
در ادامه جناب آقای دکتر کیهان ور ابراز کرد که المپیاد دانش آموزی طبق روال سال قبل از تاریخ ۲۱ مرداد تا ۴ شهریور برگزار خواهد شد و با عنایت به احتمال بینالمللی شدن آن لازم است مراسم اختتامیه و پوشش خبری، امسال بسیار متفاوت و موثر برگزار گردد.
در ادامه جلسه، دکتر حمیدیه به سفر اخیرشان به کشور ژاپن اشاره داشت و بیان کرد که در طی مذاکراتشان با طرفهای ژاپنی با ۴ محصول سلولی و پزشکی بازساختی دارای مجوز از سازمان غذا و دارو آن کشور جهت استفاده بالینی برای بیماران مبتلا به بیمارهای پوستی، مفصلی و قلبی، آشنا شدهاند و از این جهت ضروری است که ستاد هرچه سریعتر در جهت کسب مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو کشور برای محصولات ایرانی گام بردارد.
وی همچنین افزود: در این سفر بیش از ۱۲ مرکز مرتبط و شرکت مرتبط با علوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در شهرهای توکیو، ازاکا، کیوتو و کوبه مورد بازدید قرار گرفت.
در پایان جلسه، دکتر امیرخانی گزارشی از سفر ژاپن همراه با دکتر حمیدیه جهت بازدید از مراکز سلولی و شناسایی شرکتهای مرتبط با سلول درمانی ارائه داد، و گفت: که با توجه به اهتمام و حمایتهای ویژه جناب اقای نظر اهاری سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در توکیو در زمینه توسعه همکاریهای علمی و فناوری، از حدود یکسال قبل موضوع بازدید از مراکز اصلی توسعه دانش سلولهای بنیادی ژاپن مطرح و طی دیداری در تهران اهداف و برنامه کلی سفر مطرح گردید. در طول یکسال گذشته نیز با پیگیریهای سفیر محترم، زمینه اولیه ملاقاتهای مختلف فراهم و دیدارهای مقدماتی همچون دیدار با مدیر عامل شرکت فوجی و هلیوس به عنوان یکی از شرکتهای فعال در زمینه پزشکی بازساختی و دیدار با جناب پروفسور یاماناکا برای تامین مقدمات دیدارهای تخصصی توسط جناب سفیر، صورت پذیرفت.
تاریخ انتشار:۹۶/۵/۱۰