به گزارش روابط عمومی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان از ستاد خبری دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول‌های بنیادی، مجری کارگاه میکروفلوئیدیک معتقد است، جشنواره سلول‌های بنیادی باعث انتقال یافته‌‌ها از مرز کشورهای مختلف می شود تا برای نجات بیماران از نژادهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش ستاد خبری دومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، سیم‌زر حسین‌زاده مجری کارگاه میکروفلوئیدیک که در حاشیه دومین جشنواره سلول های بنیادی و علوم شناختی برگزار شده است، گفت: سلول‌‌های بنیادی در تمام موجودات چند سلولی وجود دارند که بر اساس نوع آنها، توانایی متفاوتی را برای تمایز دارا هستند. این سلول‌‌های بنیادی نه تنها برای درمان بیماری‌‌هایی از جمله سرطان، دیابت، اختلالات عصبی و موارد درمانی دیگر به کار می‌‌روند، بلکه برای بازسازی مشکلات ناشی از افزایش سن نیز مفید خواهند بود.
وی افزود: این زمینه توجه تمام محققان در سرتاسر دنیا را برای ترمیم و جایگزینی ارگان‌‌های معیوب به خود جذب کرده است. بطوری که میزان بودجه‌‌ی اختصاص یافته به تحقیقات جهانی در این زمینه، در سال ۲۰۱۳ به مقدار ۱۷ بیلیون دلار بوده است که در سال ۲۰۱۴ به میزان ۲۰٫۸ بیلیون دلار افزایش یافته و تصور می‌‌رود در سال ۲۰۱۹ این رقم به حد ۵۶٫۹ بیلیون دلار برسد.
به گفته حسین‌زاده، کشورهای مختلفی در این زمینه پیشرو هستند که تشکیل کنگره‌‌های مرتبط با سلول-های بنیادی، گام‌‌های مربوط به پیشرفت این علم را در اختیار همه‌‌ی مردم از سرتاسر دنیا قرار می‌‌دهد و در نتیجه شکاف‌‌های بوجود آمده را رفع خواهد کرد.
وی تصریح کرد: در کنفرانس‌‌های بین المللی مثل جشنواره سلول های بنیادی و پزشکی بازسختی از شرکت‌کنندگان از سراسر دنیا دعوت می‌‌شود تا یافته‌‌های جدید این علم را به دیگران انتقال و نیز خود در جریان پیشرفت‌‌های نوین قرار بگیرند.
مجری کارگاه میکروفلوئیدیک بیان کرد: در جشنواره سلول های بنیادی بحث بین پژوهشگران جوان و اساتید برجسته‌‌ی تحقیقات سلول‌‌های بنیادی شکل گرفته که منجر به تداوم و انتقال این علم به نسل‌‌های آینده می‌شود.
وی ادامه داد: همچنین این جشنواره بستری را برای آشنایی محققان و پزشکان از سرتاسر دنیا فراهم می‌کند که در نتیجه امکان کاربردهای بالینی در زمینه ی تحقیقات سلول‌‌های بنیادی را تسهیل می‌کند.
دومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در تاریخ ۲۲ تا ۲۴ تیر ماه ۱۳۹۶ به همت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود.

 

There are no comments yet.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).