به گزارش روابط عمومی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان، جلسه کمیته دانشجویی ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در تاریخ ۴ اردیبهشت درباره استارت آپ ویکند تبریز برگزار شد.

در این جلسه دکتر حمیدیه ضمن ابراز خرسندی از اینکه اکثر دانشجوها از همه ی دانشگاه ها از قبیل دانشگاه های علوم پزشکی, علوم پایه و سایر دانشگا ه ها در این چنین رویداد هایی شرکت می کنند، خواستار این شدند که دانشجویان برنامه های پیشنهادی خود را در جهت ارتقاء کمیته دانشجویی به ستاد انتقال داده و ستاد حمایت های لازم در این زمینه را به عمل آوردایشان خاطر نشان کردند که که طی این چند سال کمیته دانشجویی در مقایسه با سایر کمیته ها پیشرفت قابل انتظاری نداشته و از این پس در تمامی جلسات مربوط به این کمیته شرکت خواهند نموددراین جلسه یکسری پرسش و پاسخ هایی بین دانشجویان و دکتر حمیدیه انجام شد که ایشان پاسخ های کاملی را به همه ی سوالات حضار و دانشجویان شرکت کننده در جلسه دادند.

در ادامه دکتر شعاع حسنی در مورد فن بازار و یکسری رویدادهای آتی که قرار است از طرف ستاد برگزار شود و نیز در رابطه با کارگروه تجاری سازی توضیحاتی دادند، همچنین دکتر کیهان ور، قائم مقام و معاون ترجمان، فناوری و تجاری سازی مرکز به توضیح مطالبی در مورد تجاری سازی وبه ویژه محصولاتی که بتوان بواسطه آنها به سمت patent حرکت کنیم، پرداختند.

در این جلسه ندا کیهان ور، نماینده دانشجویی تبریز، توضیحات جامعی درباره رویداد استارت آپ ویکند، پوستر ها و محور های این رویداد ارائه دادند و نیز دانشجوهای حاضر در جلسه را برای شرکت در این رویداد ترغیب نموده و کد تخفیف  نیز به آن دسته از دانشجویانی که از طرف ستاد ثبت نام به عمل میاورند ارائه گردید.

There are no comments yet.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).