به گزارش روابط عمومی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان از دبیرخانه کنگره مشهد، سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مشهد از تاریخ ۳۰ فروردین تا ۱ اردیبهشت ماه در محل پردیس دانشگاه فردوسی، دانشکده علوم با مجری گری پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد،دانشگاه فردوسی مشهد و جهاد دانشگاهی برگزار می شود.
در این کنگره ۱۲ سخنران خارجی در محور سلول های بنیادی و پزشکی باز ساختی حضور داشته و از حضور بیش از ۴۰ سخنران داخلی در حیطه های مختلف بهره گیری خواهد شد. دکتر کیهان ور، قائم مقام و معاون ترجمان، فناوری و تجاری سازی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان از اعضای علمی این کنگره قرار است در پنلی با عنوان فناوری های نوین و مهندسی بافت در سلول های بنیادی در این پنل حضور یابد.
دکتر کیهان ور در این رابطه افزود: این کنگره یکی از رویداد های بسیار مهم در عرصه سلول های بنیادی و پزشکی باز ساختی می باشد و با توجه به برنامه ریزی هایی که مجریان کنگره در مشهد انجام دادند به نظر می رسد مکان مناسبی برای تبادل اطلاعات در این عرصه باشد.
در روز اول این کنگره پنل هایی از قبیل پیشرفت در زمینه سلول درمانی، بازبرنامه ریزی مجدد سلول های بنیادی و سرطان و نیز مشخصات سلول های بنیادی در بازساخت استخوان به بحث و گفتگو خواهند پرداخت.
در روز دوم کنگره در پنل اول در رابطه با درمان های مبتنی بر تعدیل سیستم ایمنی و همینطور ابزار و فناوری های نوین در تحقیقات سلول های بنیادی و مهندسی بافت و کاربرد آن در پوست، بیماری های قلب و عروقی صحبت خواهد شد. در این روز در رابطه با پیشرفت سلول های بنیادی در زمینه بیماری های نورولوژیک و نیز دستکاری سلول های بنیادی،چالش ها و فرصت سل تراپی بحث های عدیده ای به عمل خواهد آمد.
در پنل دوم در هال اصلی کنگره که در زمینه New Tools and Advances in Stem Cell Research and Tissue Engineering صحبت خواهد شد،دکتر کیهان ور به همراه دکتر سلیمانی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر ابراهیمی ورکیانی عضو هیئت علمی دانشگاه استرالیا حضور خواهند داشت که در حیطه فناوری های نوین از قبیل میکروفلوئیدیک در آن بحث خواهد شد و دکتر کیهان ور بر اساس کاربرد فناوری های همگرا و کاربرد آن در tissue engineering به عنوان سخنران مدعو به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.
این عضو هیئت علمی دانشکده علوم نوین دانشگاه علوم پزشکی تبریز ابراز امیدواری کرد که در حاشیه این کنگره بتوان ارتباطات بسیار مناسبی با اعضای هیئت علمی داخل و خارج کشور برای ارتقاء هر چه بیشتر مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان برقرار کرد.