به گزارش روابط عمومی, مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان، آخرین روز از دومین رویداد استارتاپ سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تهران (Stemup II) در تاریخ ۲۱ تیر ماه، در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
در ابتدای روز سوم پس از صرف صبحانه، کار تیم ها آغاز شد. در ادامه کارگاه presentation توسط دکتر کیهان ور جهت آماده سازی تیم ها برای ارائه هر چه بهتر ایده هایشان مقابل داوران برگزار گردید. سپس تیم ها کار خود را دوباره شروع کرده و برای ارائه نهایی خود آماده شدند.
پس از تشکیل جلسه ی توجیهی بین داوران رویداد، ارائه تیم ها در حضور داوران آغاز گردید. هر یک از تیم ها ایده هایشان را در مدت زمان حدود ۳ دقیقه برای حضار و داوران ارائه نمودند. داوران بر اساس معیارهای مشخص شده در فرم های داوری تک تک ایده ها را مورد ارزیابی قرار دادند. که بر اساس امتیازات بدست آمده، ۴ ایده به عنوان تیم های برگزیده تعیین شدند.
مراسم اختتامیه در سالن همایش پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد. در ابتدای این مراسم مهندس سولماز قلی زاد به عنوان نماینده منتورها در خصوص نحوه برگزاری رویداد و ارائه آموزش های لازم برای تیم ها سخنرانی کردند. در ادامه سخنرانی دکتر کیهان ور را داشتیم که در خصوص استقبال بی نظیر دانش آموزان، دانشجویان که از شهر های مختلف در این رویداد شرکت کرده بودند صحبت کردند و ابراز امیدواری کردند که این گونه رویداد ها بتواند تاثیر بسزایی در تقویت تفکر کارآفرینی در بین دانش آموزان، دانشجویان و ایده پردازان در کشور عزیزمان داشته باشد.
سپس دکتر حمیدیه در طی سخنرانی خود از برگزاری پر شکوه این رویداد ابراز خرسندی نموده و افزودند که باید در این عرصه جوانان را هر چه بیشتر به سمت فناوری و تجاری سازی سوق دهیم تا این علم را به عمل تبدیل کنیم همچنین ایشان خاطر نشان کردند که علمی ارزشمند است که از آن ثروت به دست بیاید. پس باید جوانان در تمامی عرصههای علم ورود پیدا کرده و در راه تبدیل علم به ثروت به خصوص در حوزه سلولهای بنیادی تلاش بیشتری به خرج دهند. و در نهایت از دکتر کیهان ور دبیر رویداد به جهت برگزاری این رویداد و استارتاپ هایی با ایجاد تفکر کارآفرینی و حرکت به سمت فناوری سپاسگزاری کردند.
در ادامه دکتر آرش مدرس از منتورهای این رویداد در سخنرانی کوتاه خود در رابطه با برگزاری این چنین رویداد هایی که مسبب شرکت دانش آموزان و تقویت تفکر کارآفرینی و حرکت این قشر به سمت فناوری در سنین پایین بسیار ابراز خرسندی نمودند.
پس از تجلیل از داوران، سخنرانان ، منتورها و نیز اعضای تیم اجرایی رویداد مراسم اختتامیه، از ۴ تیم برتر به شرح زیرتجلیل شد :
تیم اول با عنوان ایده Doparsone برنده جایزه ۵۰ میلیون ریال
تیم دوم با عنوان ایده Tech Pet برنده جایزه ۳۰ میلیون ریال
تیم سوم با عنوان ایده CELLEAT و تیم چهارم با عنوان ایده Stemjoo هر دو با امتیاز یکسان به عنوان رتبه سوم هر کدام برنده جایزه ۱۰ میلیون ریال انتخاب شدند.
تاریخ انتشار:۹۶/۴/۲۲
Azam
عالی